Izdvajamo

U Republici Srpskoj narednih dana očekuje se sunčano i sve toplije vrijeme sa porastom dnevne temperature, rekla je danas Srni sinoptičar iz Hirometereološkog zavoda Srpske Milica Đorđević.

"Dnevna temperatura danas će iznositi do 33 stepena, sutra do 35 stepeni, a od ponedjeljka do četvrtka očekuje nas veoma toplo vrijeme sa temperaturom koja će ponegdje dostizati i 37 stepeni", navela je Đorđevićeva.

Prema njenim riječima, kratkotrajni pljuskovi mogući su samo ponegdje na planinskim područijima u popodnevnim časovima.

Đorđevićeva je rekla da je ovo područje pod uticajem sve toplijeg vazduha koji dolazi iz sjeverne Afrike.

Prema njenim riječima, krajem sedmice može se očekivati postepeni pad temperature, ali će se zadržati toplo vrijeme do 30 stepeni Celzijusovih.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.