Izdvajamo

U posjeti Prijedoru danas je boravio potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić sa saradnicima i tom prilikom razgovarao sa gradonačelnikom Prijedora Milenkom Đakovićem, koji je organizovao prijem za ovu visoku delegaciju.

Nakon sastanka potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izdali su saopštenje u kojem se ističe da su teme razgovora bile dalje unapređenje međuljudskih i međunacionalnih odnosa u Prijedoru.

Salkić i Đaković su se složili u ocijeni da je riječ o lokalnoj zajednici koja je napravila najveći iskorak kada je u pitanju suživot i zajednička saradnja po mnogim pitanjima.

 

U saopštenju se ističe da je tokom sastanka bilo govora i o našoj dijaspori i o mogućnostima ulaganja u grad Prijedor sa pretpostavkom da se održi davno ostvareni pozitivan i stabilan politički ambijent i klima povoljna za ulaganje.

Zajednički stav da je to poruka koja se mora slati našim sugrađanima koji imaju kapital da se vraćaju u Prijedor i da time možemo dalje razvijati ekonomiju i povećati broj zaposlenih radnika.

To bi dalje omogućilo ostanak građana Prijedora na ovim prostorima i pozitivne iskorake koje grad Prijedor, kao multietnička sredina, može da ponudi svojim građanima.

KABINET GRADONAČELNIKA PRIJEDORA

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo