Izdvajamo

 


Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad dana 29.11.2023. godine izvršili su kriminalističku obradu lica Đ.G. iz Novog Grada zbog postojanja osnova sumnje da je sa licem N.H. iz Novog Grada počinio tri krivična djela „Teška krađa“.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su osumnjičena lica tokom novembra i decembra mjeseca 2022. godine iz objekata kuća na području mjesta Blagaj Rijeka i Blagaj Japra otuđivali nakit, televizore, alat, radne mašine i druge predmete.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv Đ.G. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjena krivična djela. Izvještaj za počinjena krivična djela dostaviće će se i protiv osumnjičenog N.H., iako zbog trenutnog izdržavanja kazne zatvora nad istim nije izvršena kriminalistička obrada, što će biti učinjeno naknadno.

PU Prijedor

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.