Izdvajamo

 

Nakon provedenog postupka Javnog poziva za učešće u izboru pružalaca usluge Javne kuhinje od 16.januara 2023.godine danas su potpisani ugovori između Grada Prijedora i UG "Optimisti"Prijedor i UG "Hleb života"Prijedor.

Ugovorena cijena obroka je 3 KM.
Nadzor kod ostvarivanja prava na usluge javnih kuhinja na područja Grada Prijedora vršiće komisija radi uvida u postupak ostvarivanja prava na uslugu javne kuhinje i spiskove korisnika koji se dostavljaju Gradskoj upravi.
.Uvid u način i distribuciju obroka vršiće se kroz neposredne posjete te kontakt sa korisnicima usluga radi utvrđivanja njihovog zadovoljstva uslugama javnih kuhinja te o svom radu sačinjavati izvještaje u cilju racionalnog i transparentnog raspolaganja sredstvima iz budžeta Grada Prijedora.
Budžetom Grada Prijedora za 2023.godinu predviđena su sredstva za učešće u finansiranju javnih kuhinja u iznosu od 220.000 KM uvećana u odnosu na prošlu godinu za 70.000 KM.

prijedorgrad.org

Često se naši ljudi osječaju uvrjeđenim sa riječi 'dijasporac'. Ovo je večinom slučaj iz razloga nepoznavanja značenja te riječi. Šta ustvari znači 'Dijaspora'

Opširnije...