Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor u periodu od 18. do 21. avgusta 2022. godine vršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskog sistema u vozilu presretač. Pojačana kontrola realizuje se u okviru kampanje „#101 život“ koja ima za cilj promociju saobraćajnih propisa i potrebe poštovanja isti, kao i smanjenje broja smrtno stradalih u saobraćajnim nezgodama.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu vozila uslovima i stanju na kolovozu

PU Prijedor

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu, prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvijek je neuporedivo lakše vjerovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakše otrpjeti uvredu ne uzvrativši je, nego smoći hrabrost i upustiti se u borbu sa jačim od sebe; uvijek možemo reči da nas bačeni kamen nije pogodio, a onda tek noću, u samoći, oplakivati, svoj kukavičluk... Trgni se čovječe.