Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 21.08.2022. godine oko 19,20 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u mjestu Čarakovo dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povrijeđeno više lica.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao S.P. iz Prijedora upravljajući vozilom „Mercedes“ i D.Ć. iz Prijedora upravljajući vozilom „Citroen“. U saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač S.P., dok su teške tjelesne povrede zadobili vozač D.Ć. i putnici u istom vozilu D.Ć. i maloljetno lice, svi iz Prijedora. Lakše tjelesne povrede zadobio je suvozač u vozilu „Mercedes“ D.P. iz Prijedora, suvozač u vozilu „Citroen“ A.Ć. iz Prijedora i maloljetno lice koje je bilo putnik u istom vozilu.

Podsjećamo da je u toku preventivna kampanja „“#101 život“ koja se sprovodi sa ciljem promocije saobraćajnih pravila i potrebe poštovanja istih kako bi se uticalo na smanjenje broja smrtno stradalih u saobraćajnim nezgodama.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

PU Prijedor/ Foto: Viber

Ćutanje je teže od laži, jer čak i najveća laž podrazumijeva ma i najmanju mjeru istine, a ćutanje čak i nju ignoriše.

Borislav Pekić