Izdvajamo

Na području Policijske uprave Prijedor danas se dogodila saobraćajka u kojoj su povrijeđena dva lica od kojih je jedno maloljetno.

-Dana 11.aprila oko 9:00 časova na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka u mjestu Kamičani dogodila se saobraćajna nezgoda. U njoj su učestvovali putnički automobil “Mercedes” kojim je upravljalo lice Lj.S (1981) iz Banjaluke, autobus “Setra” kojim je upravljalo lice V.M. (1966) iz Prijedora i motocikl “Kavasaki” kojim je upravljalo lice A.M. (1990) iz Banjaluke. Tom prilikom lake tjelesne povrede zadobili su A.M. kao i maloljetno lice koje se prevozilo na motociklu – rekla je Vesna Pačariz, portparolka Policijske uprave Prijedor.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst I foto – Nijaz-Caja Huremović/Aleksandar Drakulić


https://www.youtube.com/watch?v=-KwqvaJmA2c

Naznaka "Za Adnana Kenjara"
Fond solidarnosti -
Marsala Tita bb, 79202,
Kozarac, Prijedor, BiH
IBAN BA395620078058221026
Swift code: RAZBBA22

gljive.jpg

Emil Velić podsjeća da je upravo u Kozarcu obnovljena i svečano otvorena prva džamija u RS-u, zbog čega je dobila naziv "Prva džamija nade", jer su je prije 17 godina otvorili predstavnici Međureligijskog vijeća Bosne i Hercegovine i tadašnji visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini. "I ovdje je zanimljivost da je sve urađeno sredstvima građana, a jedna od najstarijih mještanki, Fatima Hadžić, dala je svoju životnu ušteđevinu, čime je zapravo i počela obnova ove 'prve džamije', sada već davne 1999. godine", prisjeća se Sakib Džaferović.