Izdvajamo

Zašto ne spriječiti,da ne bismo morali liječiti? SVI SJEDIMO NA LOPTAMA Čitajući iskustva kolega ,kao i savjete fizijatara došla sam na ideju da obradujem svoje učenike i da u naš razred uđu ove, ne obične, već poznate pilates lopte.Pošto u razredu veći dio vremena sjedimo, a sve je veći broj djece s nekim problemom kičme ili deformitetom, bio je samo dodatni razlog da realizujem ovu ideju.

Naravno, uz prijedlog moje ideje nekim roditeljima za upotrebu iste, dobila sam podršku, što je još dodalo vjetar u leđa za realizaciju razrednog projekta,,,Čuvajmo kičmu, sjedimo na loptama,,.Naše stolice će zamjeniti lopte. Po potrebi i dok se još ne naviknu na sjedenje na lopti i stolice će biti tu. Lopte će biti i česti rekviziti na našim časovima fizičkog vaspitanja. Naravno, i učiteljica ima svoju loptu. Radost treba dijeliti, to je suština života. Hvala mojoj dragoj Sanela Balic na podršci.

Jasna Kahrimanović-Salihbašić/ OŠ "Kozarac" Kozarac


https://www.youtube.com/watch?v=-KwqvaJmA2c

Naznaka "Za Adnana Kenjara"
Fond solidarnosti -
Marsala Tita bb, 79202,
Kozarac, Prijedor, BiH
IBAN BA395620078058221026
Swift code: RAZBBA22

Ko je na web-stranici: 246653 gostiju i nema prijavljenih članova

ruza.jpg

Često se naši ljudi osječaju uvrjeđenim sa riječi 'dijasporac'. Ovo je večinom slučaj iz razloga nepoznavanja značenja te riječi. Šta ustvari znači 'Dijaspora'

Opširnije...