Izdvajamo

Udruženje poljoprivrednika "Agrarija" Kozarac u akciji. Danas su pomogli jednoj socijalno ugroženoj familiji iz Zecova. Kićo je čuo za familiju Ferizović-Ramulj Mirela, njenu mamu koja ima sa sobom sina koji takođe nije zdrav.


Kićo Melkić je predložio da se sakupi novac, a poljoprivrednici prihvatili i sakupili novac. Danas su pozajmili auto od Enesa Kapetanovića i odnijeli puno auto fasunge za ovu porodicu. Ekipa mala i sretni što su mogli pomoći ugroženoj porodica, a opet razočarani i tužni jer su vidjeli lošiju situaciju nego što su predpostavljali.
Kićo mi reče: "Mirela ima troje djece, a muž Faruk kao i ona ne radi, tek ako ga neko pozove na sat ili dva da nešto uradi. Mama od Mirele ima 6 sinova i svi su u teškoj materijalnoj situaciji. Ovdje ima puno djece i svaka pomoć je dobro došla".

Nijaz-Caja Huremović
foto: Islam Melkić-Kićo


https://www.youtube.com/watch?v=-KwqvaJmA2c

Naznaka "Za Adnana Kenjara"
Fond solidarnosti -
Marsala Tita bb, 79202,
Kozarac, Prijedor, BiH
IBAN BA395620078058221026
Swift code: RAZBBA22

nek se ne zaboravi.jpg

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011