Izdvajamo

Obilježavanje Međunarodnog dana bijelih traka u Prijedoru će započeti okupljanjem na početku glavne šetalačke zone (sa strane restorana Papa Joe) u 12 časova u srijedu, kada i krećemo u protestnu šetnju glavnom šetalačkom zonom do glavnog gradskog trga gdje će se održati kraći javni skup sa obraćanjima i polaganjem 102 ruže.
Prevoz je organizovan iz sljedećih gradova, te ukoliko planirate dolaziti ovim prevozom, molimo vas da se javite kontakt osobi iz vašeg grada:
Banja Luka, polazak autobusa u srijedu u 10.30 sa stare autobuske stanice (kontakt osoba: Snježana Grbić, 066 246 954)
Sarajevo, polazak autobusa u srijedu u 6.00 ujutro ispred Zemaljskog muzeja (kontakt osoba: Adis Hukanović, 061 466 535)
Zenica, polazak autobusa u srijedu u 7.00 časova sa parkinga hotela Internacional (kontakt osoba: Gora Jerkić, 063 558 427)
Tuzla, prevoz je organizovan privatnim automobilima i polazak je u dogovoru sa kontakt osobom (kontakt osoba Dajana Bakić, 061 830 183)
Zainteresovane osobe se, pored navedenih kontakt osobama mogu javiti i na fb page inicijative Jer me se tiče ili na mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
U nadi da se vidimo u što većem broju,
Jer me se tiče

"A onda, kad im to nije uspjelo počeli su pričati sve glasnije i glasnije da Bosne nema. Pa koga ste onda pokušali osvojiti??" Josip Pejaković