Izdvajamo

Maloljetna osoba upala je noćas u rijeku Sanu oko 2:10 časova a potraga i dalje traje.

Kako nezvanično saznajemo sa prijedorskog splava u rijeku Sanu upala je sedamnaestogodišnjakinja iz Prijedora.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor od momenta dojave do ranih jutarnjih časova tragali su za nestalom osobom ali bez rezultata.

Portparolka CJB Prijedor Zvezdana Alendarević je potvrdila da je policiji oko 2:10 časova prijavljeno da je maloljetna osoba upala u rijeku Sanu sa splava nedaleko od gradskog mosta.

-Vatrogasci su pretraživali rijeku a angažovani su i ronioci specijalne jedinice policije. Nažalost, potraga je za sada bez rezultata, a trebali bi joj se priključiti i pripadnici Civilne zaštite Prijedor – dodala je Alendarevićeva.

Nezvanično saznajemo da je u rijeku Sanu upala sedamnaestogodišnja djevojka iz Prijedora a potragu ometa i visok vodostaj.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić


Agenda

24. maj: Dan napada na Kozarac

26. maj: Godišnjica logora Trnopolje

27. maj: Prvi dan Ramazana

31. maj: Dan bijelih traka

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 184 gostiju i nema prijavljenih članova

kozaracki izleti 03.jpg

U perverznoj realnosti, dželati i ubice su dobile svoje obilježje i istorijski pomen. Naime, U bivšem Društvenom domu Trnopolje, mjestu gdje se nalazio jedan od najzloglasnijih prijedorskih logora, otvorena je spomen-soba poginulim vojnicima Vojske Republike Srpske.

Koliko bolestan moraš biti da to uradiš?

Zamislite spomen-sobu posvećenu snagama Vermahta u Mathauzenu ili Aušvicu? Ne možete? Dabome da ne možete. Zato u nas može sve.

Dragan Bursać