Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Kozarac, dana 06.02.2017. godine oko 02.20 časova u mjestu Kozarac, lišili su slobode lice Z.J., nakon što je, tokom službene radnje legitimisanja od strane policijskih službenika, nad istima počinio krivično djelo ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti''.

Neposredno prije lišenja slobode ovoj policijskoj stanici prijavljeno je da jedno lice narušava javni red i mir na benzinskoj pumpi u Kozarcu. Intervencijom policijskih službenika nedaleko od benzinske pumpe pronađeno je lice Z.J. iz Kozarca, prema kojem je preduzeta službena radnja legitimisanja. Tokom legitimisanja lice Z.J. je počinilo navedeno krivično djelo na način da je policijskim službenicima uputio psovke a potom ih napao sjekirom, nakon čega je, u skladu sa zakonskim propisima, lice lišeno slobode.

Nad licem je izvršena kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta protiv lica Z.J., Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti''.

CJB Prijedor/ foto: Nijaz-Caja Huremović


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 192 gostiju i nema prijavljenih članova

kisa u Kozarcu (2014.).jpg

Budi ti ta osoba zbog koje - kada je ljudi vide - kažu - na dunjaluku ima još dobra, nije sve umrlo!