Izdvajamo

U jednom ugostiteljskom objektu u Prijedoru sinoć, oko 20.15 uhpšena je Suada Seferović iz ovog grada zbog sumnje o pokušaju ubistva, koji se juče dogodio u Sanskom Mostu.
Iz CJB Prijedor saopštili su da je osoba Suada Seferović (51)  predata Policijskoj stanici Sanski Most radi kriminalističke obrade.

Ona je pokušala ubiti muža Nihada Seferovića (57). Nezvanično, Suada je muža zalila vrelim uljem. Njih dvoje su inače iz Ljubije kod Prijedora, a žive u Sanskom Mostu.

O pokušaju ubistva obaviješten i dežurni kantonalni tužilac. Ljekar Doma zdravlja u Sanskom Mostu juče je prijavio policiji da je primila pacijenta sa teškim opekotinama po glavi i tijelu.

Iz UKC RS saopštili su da je Seferović juče u 17:40 časova Službom hitne pomoći Sanski Most dovezen u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra RS. Dodaju da je hospitalizovan u Klinici za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju.

– Prema riječima načelnika Klinike za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju doktora Nikole Baroša pacijent N. S. je primljen sa opekotinama u predjelu glave, lica, vrata i dela grudnog koša nanesenih vrelim uljem. Zahvaćeno je oko 9 odsto tjelesne površine. Pacijent je hirurški zbrinut, urađena je sva neophodna dijagnostika, a njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno – zaključuju u saopštenju.


slobodna-bosna.ba

Zbogom, Kozaro
Postrojena stoji četa,
A sa strane narod stao;
Ljuta zima osvojila,
Dubok snijeg svuda pao.

Opširnije...