Izdvajamo

FK Podgrmeč Oštra Luka : FK Mrakovica Kozaruša 2:2
Danas je, u okviru 17 kola 4. područne lige RS-Prijedor, odigrana prvenstvena utakmica u Oštroj Luci između domaćina FK Podgrmeč i OFK Mrakovica iz Kozaruše. Krajnji rezultat je bio 2:2. U vrlo dobroj utakmici domaći su ubrzo poveli sa 2:0 zbog našeg igrača na golu jer nismo imali standardnog golmana ali su naši fudbaleri uspjeli izjednačiti prelijepim golovima Mujdzića i Hrustića.
Tokom drugog poluvremena Mrakovica je bila opasniji tim međutim nisu došli do trećeg gola. Sve pohvale objema ekipama na dobrom fudbalu i fer borbi.

Muhamed-Braco Kulašić

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.