Izdvajamo

Poštovani/a,

Čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas da prisustvujete na:


„PRVOM POSLOVNOM SKUPU KOZARAČKE DIJASPORE“,

koji će se održati u:

UTORAK 25. JULA 2017. GODINE U ETNO SELU "BK OAZA" U Kozarcu (Kamičani bb)


Glavni organizator foruma je Biznis Centar Kozarac, u saradnji sa Grupacijom Naša Perspektiva. Skup je podržan od strane brojnih vladinih, nevladinih i međunarodnih organizacija.

Ključni ciljevi skupa su:
1. Stimulisanje investicija od strane bh. dijaspore u BiH,
2. Stimulisanje poslovne saradnje (B2B) između domaćih kompanija i kompanija čiji su vlansici, ili u kojima radi, bh. dijaspora.

Najljubaznije Vas molimo da:

1. Izvršite registraciju za učešće putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/1R1zj80hZ0fBLpza2

2. Izdvojite 5 minuta i popunite kratki upitnik u cilju realizacije investicije i/ili uspostavljanja poslovne saradnje u BiH ili inostranstvu. Upitnik možete popuniti ovdje:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXLFqVTKYyKlGND9ARzpmxyprsOANnMw3wi61GGaA-2OYCMQ/viewform?c=0&w=1

Sa Vama će se uraditi follow-up u cilju realizacije željene investicije ili poslovne saradnje.

Molimo da popunite upitnik iako niste u mogućnosti da prisustvujete na skupu.

Učesnici foruma su oslobođeni plaćanja kotizacije. Napominjemo da će konačni program rada foruma biti potvrđen od strane organizatora najkasnije do 20. jula 2017. godine.

Zbog ograničenih resursa prostora, organizator zadržava pravo finalnog odabira učesnika, kao i izlagača na forumu, te ne snosi putne troškove, kao ni troškove smještaja učesnika.

Poštovani, koristimo priliku da Vam uputimo izraze našega dubokog poštovanja i zahvalnosti, te se veoma radujemo da budete naši gosti na „Prvom poslovnom skupu kozaračke dijaspore“.

S poštovanjem,


Organizacioni odbor
Prvi poslovni skup kozaračke dijaspore

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.