Izdvajamo

Kako je svima i poznato da je krajina plodno tlo za muzičare, tako je bilo i sa mladim Kozarčanom koji je od nedavno sa svojim bendom napravio veliki uspjeh.
Mirnes Kahrimanović, inače dijete krajine, prije par dana sa svojim bendom izbacio je pjesmu i spot ni manje ni više nego za Grand produkciju.
8.maja 2017. upriličena je premijera za pjesmu i spot "Glasno šutim".
Na koktel zabavi koju su momci iz benda TRAG priredili u eminentnom restoranu Park prinčeva vidjeli smo brojna lica sa Bosanskohercegovačke i srbijanske scene.
Endži Mavrić koji je uradio aranžman za ovu pjesmu obratio se prisutnima i dao svoju podršku sarajevskom bendu.
Spot je radio Goran Šljivić i njegov tim.
Gospodin Šljivic je izjavio da je ponosan na urađeni posao te da kao direktor u GRAND produkciji garantuje da GRAND s ponosom stoji iza ovih mladih momaka.
Tekst za pjesmu je pisao Peđa Medenica.
Gost na pjesmi i spotu je bio klarinetista Eljez Eki Šabani koji inače nastupa sa Marijom Šerifović i Sašom Kovačević.
Bilo je to jedno lijepo veče na kome su se uz tamburase zabavljali porodica, prijatelji, kolege sa estrade popot Enesa Begovića, Harisa Kulovića, Armina Cohodara, Nene Murića te brojnih menadžera i drugih ljudi sa estrade.

.be


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 110 gostiju i nema prijavljenih članova

samo krivci se pravdaju.jpg

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?