Izdvajamo

U prostorijama Auto max-a u Prijedoru danas je održana prezentacija "BUDO INOX OGRADE" gdje su prikazane ograde od nehrđajućeg materijala (Inox), a koje su proizvedene u radnji čiji je vlasnik Sabahudin Islamoski - Budo iz Čejreka kod Prijedora.



Prisutni su imali priliku da vide posljednja dostignuća ove radnje, više modela balkonskih te stubišnih ograda, kao i dvorišnih ograda i kapija.
Prisutni su bili oduševljeni sa onim što su vidjeli.

Zanatska radnja Budo Inox za nekoliko godina, od kako je nastala, postala je jedna od vodećih radnji, ovog tipa, u Prijedoru, pa i dalje. Oni se bave obradom i izradom elemenata od nehrđajućih metala.
Prvenstveno vrše izradu Inox ograda i to dvorišnih, balkonskih, stepeništa i kapije sa okruglim i četvrtastim Inox cijevima različitih mogućnosti i dezena.
Za izradu istih koriste kvalitetne i provjerene materijale koji imaju svoju garanciju.

Radnja je smještena u mjestu Čejreci (Lug) pored Prijedora i zapošljava nekoliko radnika u navedenoj struci – zanimanju što dodatno daje garanciju na kupljene proizvode.

Nijaz-Caja Huremović

 

 

 

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak