Izdvajamo

U prostorijama Auto max-a u Prijedoru danas je održana prezentacija "BUDO INOX OGRADE" gdje su prikazane ograde od nehrđajućeg materijala (Inox), a koje su proizvedene u radnji čiji je vlasnik Sabahudin Islamoski - Budo iz Čejreka kod Prijedora.Prisutni su imali priliku da vide posljednja dostignuća ove radnje, više modela balkonskih te stubišnih ograda, kao i dvorišnih ograda i kapija.
Prisutni su bili oduševljeni sa onim što su vidjeli.

Zanatska radnja Budo Inox za nekoliko godina, od kako je nastala, postala je jedna od vodećih radnji, ovog tipa, u Prijedoru, pa i dalje. Oni se bave obradom i izradom elemenata od nehrđajućih metala.
Prvenstveno vrše izradu Inox ograda i to dvorišnih, balkonskih, stepeništa i kapije sa okruglim i četvrtastim Inox cijevima različitih mogućnosti i dezena.
Za izradu istih koriste kvalitetne i provjerene materijale koji imaju svoju garanciju.

Radnja je smještena u mjestu Čejreci (Lug) pored Prijedora i zapošljava nekoliko radnika u navedenoj struci – zanimanju što dodatno daje garanciju na kupljene proizvode.

Nijaz-Caja Huremović

 

 

 


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 178 gostiju i nema prijavljenih članova

lovci kozarca (2013.).jpg

29. februara i 1. marta 1992. godine je održan referendum o nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine, na koji je izašlo oko 64% građana RBiH s pravom glasa i njih 99% je glasalo ZA nezavisnu i suverenu BiH, državu ravnopravnih građana i naroda.