Izdvajamo

Prijedorski gimnazijalci nastavlju sa svojim akcijama tokom kojih svojim radom prikupljaju finansijska sredstva za odlazak na matursku ekskurtiju za svoje školske kolege slabijeg materijalnog stanja.

Protekle subote, 25.marta, odjeljenje III2 Gimnazije „Sveti Sava“ je zajedno sa prijateljima, profesorima i radnicima Nacionalnog parka „Kozara“ koji su bili voljni da pomognu, vršilo pošumljavanje na teritoriji Ljubije.-Kao rezultat ove akcije, koja je samo jedna od mnogobrojnih koje naše odjeljenje sprovodi u cilju prikupljanje novčanih sredstava za odlazak naših prijatelja u lošijoj materijalnoj situaciju na matursku ekskurziju, zasađeno je 2.500 sadnica javora i jasena. Iako vrijedno radimo nedostaje nam još dosta novca pa pokrećemo i neke nove akcije – rekla je Sara Mršić.

Ona je dodala da je naredna aktivnost humanitarna projekcija filma „Zona Zamfirova 2“ (Vrati se Zone).Film će se prikazivati u kinu „Kozara“ u nedjelju, 9. aprila sa početkom u 16:00 časova uz cijenu ulaznice od 3 KM.

Ukoliko želite da nabavite ulaznice možete se obratiti mladim gimnazijalcima na sljedeće brojeve telefona, Sara Mršić – 066/216-636 (Viber), Igor Romčević – 065/034-790 (Viber), Milica Knežević – 066/353-125 (Viber) i Željka Maričić – 060/3604-769 (Viber).

-Posebnu zahvalnost dugujemo direktoru NP „Kozara“, Draganu Romčeviću i direktorici kina „Kozara“, Safiri Karahodžić koji su dali podršku našoj akciji, ali i svim sugrađanima koji podržavaju našu humanu ideju i pomažu nam u njenoj realizaciji – istakla je Mršićeva.

prijedordanas.com


Agenda

Klikni na sliku: spisak donatora, asfaltiranje puta kroz Hadžiće

Ko je na portalu: 83 gostiju i nema prijavljenih članova

konjskim kolima kroz carsiju.jpg

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.