Izdvajamo

Prijedorski gimnazijalci nastavlju sa svojim akcijama tokom kojih svojim radom prikupljaju finansijska sredstva za odlazak na matursku ekskurtiju za svoje školske kolege slabijeg materijalnog stanja.

Protekle subote, 25.marta, odjeljenje III2 Gimnazije „Sveti Sava“ je zajedno sa prijateljima, profesorima i radnicima Nacionalnog parka „Kozara“ koji su bili voljni da pomognu, vršilo pošumljavanje na teritoriji Ljubije.-Kao rezultat ove akcije, koja je samo jedna od mnogobrojnih koje naše odjeljenje sprovodi u cilju prikupljanje novčanih sredstava za odlazak naših prijatelja u lošijoj materijalnoj situaciju na matursku ekskurziju, zasađeno je 2.500 sadnica javora i jasena. Iako vrijedno radimo nedostaje nam još dosta novca pa pokrećemo i neke nove akcije – rekla je Sara Mršić.

Ona je dodala da je naredna aktivnost humanitarna projekcija filma „Zona Zamfirova 2“ (Vrati se Zone).Film će se prikazivati u kinu „Kozara“ u nedjelju, 9. aprila sa početkom u 16:00 časova uz cijenu ulaznice od 3 KM.

Ukoliko želite da nabavite ulaznice možete se obratiti mladim gimnazijalcima na sljedeće brojeve telefona, Sara Mršić – 066/216-636 (Viber), Igor Romčević – 065/034-790 (Viber), Milica Knežević – 066/353-125 (Viber) i Željka Maričić – 060/3604-769 (Viber).

-Posebnu zahvalnost dugujemo direktoru NP „Kozara“, Draganu Romčeviću i direktorici kina „Kozara“, Safiri Karahodžić koji su dali podršku našoj akciji, ali i svim sugrađanima koji podržavaju našu humanu ideju i pomažu nam u njenoj realizaciji – istakla je Mršićeva.

prijedordanas.com


Agenda

24. maj: Dan napada na Kozarac

26. maj: Godišnjica logora Trnopolje

27. maj: Prvi dan Ramazana

31. maj: Dan bijelih traka

Ko je na portalu: 771 gostiju i nema prijavljenih članova

Otvor Mutnicke 02 (26.01.2010.).jpg

Video snimak Mustafe Širbića. Iz mog kraja:

 

Opširnije...