Izdvajamo

 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Italiji život je izgubilo troje članova familije Kahrimanović Sefika iz Ćele.

U blizini Breše se dogodila ova teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubile tri osobe a doktori u obližnjoj bolnici se bore za život dvogodišnjeg djeteta.

Prema ovoj informaciji auto švicarskih registarskih tablica je na zapadnom izlazu iz Breše A4 udario u "toranj" a zatim sletio niz liticu oko 10 metara.

U ovoj nesreci zivot su izgubili Senka, supruga Šefika Kahrimanovića, njegova snaha Nizama i osmogodišnja unuka Aida dok se doktori bore za život dvogodišnjeg unučeta. Prema informacijama kojima raspolažemo Šefik i njegov sin Ermin su u teškoj situaciji ali prema izvještaju talijanske štampe van su životne opasnosti.


Ovih dana je ova familija bila u Ćeli i vidjeli smo ih kako uređuju oko kuća a nakon što su se pozdravili sa komšijama oko 23,00 su iz Ćele krenuli za Švicarsku gdje žive i rade. Komšije sa kojima smo danas razgovarali nemogu nikako prihvatiti činjenicu da se desila ova teška tragedija.

 

Cela.ba


Zbogom, Kozaro
Postrojena stoji četa,
A sa strane narod stao;
Ljuta zima osvojila,
Dubok snijeg svuda pao.

Opširnije...