Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 15.05.2023. godine od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su putničko i teretno motorno vozilo.

Teretno motorno vozilo marke „Citroen“ oduzeto je od lica D.V. iz Prijedora nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano i da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da D.V. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da D.V. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 57.300,00 KM.

Vozilo marke „Audi“ oduzeto je od lica D.R. iz Kozarske Dubice nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano. Provjerom kroz evidencije utvrđeno je da D.R. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 2.500,00 KM.

Protiv navedenih lica nadležnim sudovima slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka.

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.