Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 15.05.2023. godine od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su putničko i teretno motorno vozilo.

Teretno motorno vozilo marke „Citroen“ oduzeto je od lica D.V. iz Prijedora nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano i da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da D.V. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da D.V. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 57.300,00 KM.

Vozilo marke „Audi“ oduzeto je od lica D.R. iz Kozarske Dubice nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano. Provjerom kroz evidencije utvrđeno je da D.R. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 2.500,00 KM.

Protiv navedenih lica nadležnim sudovima slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka.

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo