Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je jedno krivično djelo i pet saobraćajnih nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Policijskoj upravi Prijedor oko 02,00 časa prijavljeno je da se na regionalnom putu u mjestu Hambarine u Prijedoru dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza i da su povrijeđena dva lica.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao M.G. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Citroen“ i da su teške tjelesne povrede zadobili vozač i suvozač M.G. iz Prijedora.

Preduzetim mjerama i radnja utvrđeno je da su navedena lica prethodno na podrčju grada Prijedora otuđila vozilo kojim je prouzrokovana saobraćajna nezgoda, čime su počinili krivično djelo „Krađa“.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih lica biti dostavljeni izvještaj za počinjeno krivično djelo „Krađa“, dok će se protiv vozača dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Ponekad mi se cini da kad mi duša zaplace, zaplace i moja Caršija.

Cini mi se da zaplace tiho i tužna dok ljepotu pruža onim što ljepotu samo uništiti znaju. Cini mi se da cujem uzdah ptice kad na kesten sleti kraj ruševina Asker džamije u Starom gradu koje tamo više nema

Uzdahnete li i Vi ponekad ????....