Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je jedno krivično djelo i pet saobraćajnih nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Policijskoj upravi Prijedor oko 02,00 časa prijavljeno je da se na regionalnom putu u mjestu Hambarine u Prijedoru dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza i da su povrijeđena dva lica.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao M.G. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Citroen“ i da su teške tjelesne povrede zadobili vozač i suvozač M.G. iz Prijedora.

Preduzetim mjerama i radnja utvrđeno je da su navedena lica prethodno na podrčju grada Prijedora otuđila vozilo kojim je prouzrokovana saobraćajna nezgoda, čime su počinili krivično djelo „Krađa“.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih lica biti dostavljeni izvještaj za počinjeno krivično djelo „Krađa“, dok će se protiv vozača dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

"Vidiš ovu moju podignutu ruku, koja kao kameni cvijet osta, da svjedoči zločin vaš...
Vidiš ovaj cvijet sa latica pet, to je dokaz protiv vas, koje je vrijeme sačuvalo...
Vidiš li i čuješ vapaj moj, preklinjanje moje da me u životu ostavite...

Ova ruka moja osta podignuta, da te sjeća, i da pamtiš, da ti strah od Božije kazne ispunjava i noći i dane...

Predajem te Bogu Svemogućem ubico tijela i duha moga, neka ti Bog sudi, a ja ti oprostiti neću...."

Taif Rose 2013

Opširnije...