Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 30.04.2023. godine oko 19,40 časova prijavljeno je da se u ulici Svetosavska u Kostajnici dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđena dva lica.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao I.B. iz Kostajnice upravljajući putničkiim motornim vozilom marke "Volvo" i B.R. iz Kostajnice upravljajući motociklom marke "Honda".

U saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su vozač B.R. i putnik na motociklu S.S. iz Kozarske Dubice. Povrijeđena lica prevezena su na Univerzitetsko - klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a imajući u vidu da je povećano prisustvo motocikala, mopeda i biciklista u saobraćaju, poseban apel upućujemo vozačima motornih vozila da obrate pažnju na ovu kategoriju vozila kao posebno ranjivu kategoriju učesnika u saobraćaju.

Vozače motocikala i mopeda podsjećamo na zakonsku obavezu korištenja zaštitne opreme prilikom učestvovanja u saobraćaju.

PU Prijedor

Nema saudijskog islama, bosanskog islama, turskog islama. Ima jedan Islam koji vrijedi za sve ljude.

Mr. Safet Kuduzović