Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 13.04.2023. godine izvršili su kriminalističku obradu lica Z.L. Banja Luke zbog postojanja osnova sumnje da je tokom noći 11/12.04.2023. godine na području grada Prijedora počinio više krivičnih djela.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni tokom noći iz dvorišnog prostora ispred trgovačke radnje u ulici Kozarska otuđio moped, dok je iz pomoćnog objekta u ulici Milana Vrhovca i iz teretnog vozila koje se nalazilo parkirano u ulici Kozarska otuđio elektro mašine, alat i druge predmete.

Otuđeni predmeti su pronađeni i isti će biti vraćeni vlasnicima.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog Z.L. Okružnom javnom tužilaštvu biće dostavljen Izvještaj za počinjena krivična djela „Krađa“.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.