Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela „Razbojništvo“ koje je prijavljeno 23.03.2023. godine oko 10,55 časova.

Prijavljeno je da je nepoznati izvršilac prijetnjom upotrebe vatrenog oružja od radnika kladionice u Prijedoru otuđio novac u iznosu od 2.700,00 KM.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor uz čiju saglasnost policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu, prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvijek je neuporedivo lakše vjerovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakše otrpjeti uvredu ne uzvrativši je, nego smoći hrabrost i upustiti se u borbu sa jačim od sebe; uvijek možemo reči da nas bačeni kamen nije pogodio, a onda tek noću, u samoći, oplakivati, svoj kukavičluk... Trgni se čovječe.