Izdvajamo

 

Putevi na području Prijedora su prohodni i stanje je zasad uredno, izjavio je Branko Švraka iz Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove Gradske uprave Prijedor.

On je naveo da je noćas u dva časa dat nalog preduzećima koja vrše usluge zimskog održavanja puteva, i to "Komunalnim uslugama" nadležnim za gradsku zonu odnosno "Niskogradnji Marjanović" nadležnoj za seoska područja.

"Jutros smo dobili informacije da je sve prohodno, da su djeca došla u školu, da su autobsuke linije prohodne, prozvali smo prevoznike da vidimo kakvo je stanje. Imali smo par intervencija na nekim dijelovma gdje je u pitanju treći prioritet, gdje je bio smrtni slučaj pa zbog sahrane čistili smo puteve prema groblju", rekao je Švraka.

On je podsjetio na to da u Gradskoj upravi postoje osobe zadužene za praćenje zimske službe odnosno jedna za grad i jedna za seosko područje.

"Postojala je inicijativa, ljudi su zvali, zadužene osobe su izlazile na teren, vidjeli stanje koliko je bilo snijega, dali nalog i izvršeno je čišćenje i ostalih putnih pravaca koji su bili problematiči", naveo je Švraka.

prijedorgrad.org

Neumitno se bliži dan kada će Vam postaviti pitanje: “Tata, gdje si ti bio kada su ubijali djecu po Prijedoru?”

Fikret Bačić