Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 04.01.2023. godine lišili su slobode lice M.P. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je u toku prošle godine počinio dva krivična djela „Razbojništvo“.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni M.P. 20. januara i 03. oktobra 2022. godine prijetnjom upotrebe vatrenog oružja nad radnikom benzinske pumpe u Prijedoru počinio krivična djela čijim izvršenjem je otuđio novac u ukupnom iznosu od 3.000,00 KM.

Uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi Okružnog suda u Prijedoru izvršen je pretres stana koji koristi osumnjičeni, kojim je pronađen i oduzet gasni pištolj koji je osumnjičeni koristio za izvršenje krivičnih djela.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog M.P. nadležnom tužilaštvu biće dostavljena Dopuna izještaja za počinjena krivična djela.

Ponekad mi se cini da kad mi duša zaplace, zaplace i moja Caršija.

Cini mi se da zaplace tiho i tužna dok ljepotu pruža onim što ljepotu samo uništiti znaju. Cini mi se da cujem uzdah ptice kad na kesten sleti kraj ruševina Asker džamije u Starom gradu koje tamo više nema

Uzdahnete li i Vi ponekad ????....