Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor realizuju aktivnosti kampanje „Slavi odgovorno, slavi bez vatrenog oružja“ koju sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u periodu od 05. do 30. decembra.

Tim povodom dana 12.12.2022. godine sa početkom u 12,00 časova na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru građanima će biti podijeljen promotivni letak koji sadrži osnovne informacije o posljedicama nezakonite i nestručne upotrebe vatrenog oružja.

Imajući u vidu period predstojećih praznika, te činjenicu da do nezakonite upotrebe vatrenog oružja najčešće dolazi na okupljanjima građana povodom slavlja, apelujemo na sve građane da svaku nezakonitu upotrebu vatrenog oružja prijave nadležnoj policijskoj stanici ili pozivom na bepsplatan broj 122, što mogu učiniti i anonimno.

Izjava za medije planirana je na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru u 12,00 časova gdje će biti organizovana podjela letaka.

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.