Izdvajamo

 

Policijski službenici Polcicijske uprave Prijedor 30.11.2022. godine u jutarnjim časovima obavljajući redovnu patrolnu djelatnost uočili su da je u ulici M.M.Tepića u Prijedoru izvršeno krivično djelo „Teška krađa“ nad objektom trgovačke radnje.

U neposrednoj blizini lica mjesta zatečeno je i lišeno slobode lice kod kojeg su pronađeni predmeti koji potiču iz krivičnog djela, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi o A.K. iz Prijedora koji je neposredno prije lišenja slobode u ulici M.M.Tepića nasilno iz objekta otuđio veću količinu cigareta, sokova i drugih prehrambenih proizvoda.

O navedenom je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će po kompletiranju predmeta biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.