Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 03.08.2022. godine Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijeli su Izvještaj protiv N.K. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična djela „Zloupotreba povjerenja“, „Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja“, „Pronevjera“, „Prevara u službi“ i „Zloupotreba položaja odgovornog lica“.

Osumnjičena se tereti da je kao knjigovođa društva ograničene odgovornosti iz Prijedora u periodu od januara 2015. godine do jula 2021. godine zloupotrijebila službeni položaj i ovlaštenje i bez znanja poslodavca uplaćivala novčana sredstva privrednog subjekta na svoje bankovne račune i račune drugog lica iz Prijedora, te na taj način protivpravno prisvojila novac u ukupnom iznosu od 95.013,35 KM, za koliko je oštetila društvo ograničene odgovornosti.

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011