Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 02.08.2022. godine oko 23,15 časova lišili su slobode lice N.L. iz Prijedora zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti''.

Osumnjičeno lice se tereti da je ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Orlovcima u Prijedoru odbilo da postupi po naređenju policijskog službenika, a potom fizički nasrnulo na policijskog službenika nanijevši mu lakše tjelesne povrede i oštetivši službenu uniformu. Prilikom lišenja slobode N.L. je pružalo otpor.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv N.L. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti''.

 

Kahrimanović kaže kako je teško procijeniti koliko je trenutno stanovnika u Kozarcu. "Negdje oko 8.000. Prije rata živjelo je ovdje blizu 25.000 stanovnika, od kojih je 95 posto bilo bošnjačko stanovništvo. Zato smo toliko i stradali. Sve kuće, svi objekti, sve je u Kozarcu bilo porušeno. Po zadnjem popisu ima nas oko 20.000."