Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor realizujući planske aktivnosti tokom trajanja turističke sezone uspješno su obezbjedili sve javne skupove koji su se tokom jula mjeseca održali na području grada Prijedora, Novog Grada, Oštre Luke, Kozarske Dubice i Kozarca.

Zahvaljujući angažovanju velikog broja policijskih službenika koji su poslove iz nadležnosti obavili krajnje profesionalno i dosljedno zadatku, na vjerskim okupljanjima građana, sportskim manifestacijama, kulturno-umjetničkim događajima i muzičkim festivalima, na kojima je bilo prisutno oko 20 hiljada građana održano je povoljno stanje bezbjednosti.

Policijska uprava Prijedor zahvaljuje svim građanima koji su pozitivnim primjerom ponašanja omogućili da svi javni skupovi proteknu bez incidenata i koji su doprinijeli očuvanju stanja bezbjednosti pokazujući razumijevanje i strpljenje za vrijeme kontrola i drugih mjera i radnji koje su policijski službenici preduzeli s ciljem održavanja stanja bezbjednosti, kao i ogranizatorima javnih skupova koji su poštujući zakonske procedure obezbjedili održavanje javnog reda i mira na mjestima njihovog održavanja.

Policijska uprava Prijedor će i u narednom periodu trajanja turističke sezone preduzeti sve potrebne mjere i radnje kako bi se očuvalo stabilno stanje bezbjednosti na području prijedorske regije.

Podsjećamo da se tokom trajanja turističke realizuju i aktivnosti preventivne kampanje „101 život“ koja ima za cilj poboljšanje stanja bezbjednosti saobraćaja i smanjenje broja smrtno stradalih u saobraćajnim nezgodama.

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.