Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 25.06.2022. godine oko 15,40 časova prijavljeno je da se na raskrsnici ulica Kralja Petra Prvog Oslobodioca i Novosadska u Kozarskoj Dubici dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povrijeđeno jedno lice.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice J.K. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke “Citroen” i motociklista D. C. iz Gradiške koji je upravljao motociklom marke “Kawasaki”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede zadobio je vozač D. C., dok je putnik na motociklu T. V. iz Gradiške zadobila teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezena u Javnu zdravstenu ustanovu Bolnica Gradiška.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače motornih vozila da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu.

PU Prijedor/ foto: iluzija

Uzvišeni Allahu, neka tuga bude nada, neka osveta bude pravda, neka majčina suza bude dova da se više nikada i nikome više ne ponovi ni Kozarac, ni Prijedor, ni Srebrenica!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.