Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 13.06.2022. godine Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijeli su izvještaj protiv lica A.M. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Utaja poreza i doprinosa“.

Osumnjičeni se tereti da je kao odgovorno lice Sportskog udruženja iz Prijedora, u periodu od 2016. do 2018. godine svjesno izbjegao prijavljivanje, obračun i plaćanje poreskih obaveza propisanih poreskim zakonodavstvom Republike Srpske u ukupnom novčanom iznosu od 233.818,48 KM.

Na ovaj način osumnjičeni je pribavio protivpravnu imovinsku korist za Sportsko udruženje i oštetio Budžet Republike Srpske za navedni iznos.

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011