Izdvajamo

 

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor je danas organizovao prijem za privrednike grada Prijedora. Riječ je o četiri privrednika koje je nagradila Privredna komora Republike Srpske u okviru manifestacije „Izbor najuspješnijih u Republici Srpskoj za 2021. godinu“ .

Prijemu su prisustvovali Zorica Savić, direktor Lipa drvo d.o.o. Prijedor, zatim Draško Plavljanin, tehnički direktor "Kolektora" i Mile Šiljegović, tehnički direktor Mira ad Prijedor. Prijemu je prisustvovala i Dijana Đaković, rukovodilac kancelarije Prijedor Područne privredne komore Banja Luka.

Kolektor CCL d.o.o. Laktaši nagrađen je u kategoriji najuspješnijeg velikog privrednog društva u 2021. godini. Nagradu za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda u 2021. godini dobila je Mira a.d. Prijedor sa linijom proizvoda keksa „Prekrašni“ sa punjenjem. Direktor Lipa drvo d.o.o. Prijedor, Zorica Savić nagrađena je u kategoriji najuspješnijih žena u privredi u 2021. godini.

Gradonačelnik je privrednicima čestitao na zapaženim rezultatima iz prethodne godine, poželio im uspješnu tekuću poslovnu godinu i zahvalio im se na doprinosu razvoja grada Prijedora.

Prijem je dio programa obilježavanja Dana grada Prijedora, 16.maja.

“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).