Izdvajamo

 

Da je vožnja magistralnim putem Prijedor-Banja Luka u posljednjim godinama postala velika opasnost dokaz je još jedna saobraćajna nesreća koja se danas dogodila na ovom putu oko 14:20 časova.

Naime, na području Kozarca kod Mešića pumpe, došlo je do saobraćajke u kojoj su učestvovala tri vozila, Polo, Pasat i Cady.

Nezvanično saznajemo da je bilo povrijeđenih a da je vozač VW Pola podlegao zadobijenim povredama na putu do prijedorske bolnice.

Na licu mjesta su policijski službenici CJB Prijedor koji vrše uviđaj.

Intervenisali su i pripadnici Teritorijalne vatrogasne službe Prijedor koji su teško povrijeđenog vozača izvlačili iz automobila.

Saobraćaj na magistralnom putu se zbog uviđaja odvija usporeno.


Tekst i foto – Nijaz Huremović/Aleksandar Drakulić

Šesdesettrogodišnjak Svetozar Predojević iz Omarske poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, a jedno lice je teško povrijeđeno, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović rekla je Srni da se saobraćajna nesreća dogodila oko 13.50 časova u mjestu Kozarac kod Prijedora.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je automobil “polo” kojeg je vozio Predojević, “reno” kojim je upravljao Aco Spasojević /54/ iz Banjaluke koji je teško povrijeđen, te “pasat” kojeg je vozio Mihajlo Stehmek /19/ iz Prijedora.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Milan Rosić, zajedno sa prestavnicima Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Tužilac je naložio obdukciju tijela Svetozara Predojevića koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Predloženo je i vještačenje, kao i sve ostale istražne mjere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

SRNA


Nema saudijskog islama, bosanskog islama, turskog islama. Ima jedan Islam koji vrijedi za sve ljude.

Mr. Safet Kuduzović