Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 07.04.2022. godine nakon operativnih saznanja da su lica M.J. i B.B. iz Prijedora 06.04.2022. godine upotrebom vatrenog oružja ispalili više hitaca u vazduh ispred porodične kuće M.J. u Brezičanima lišili su slobode lica M.J. i B.B. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.

Istog dana na osnovu saglasnosti tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru izvršen je pretres objekta kuće u mjestu Brezičani koji koristi M.J. kom prilikom je pronađena i oduzeta automatska puška M70, vojnička puška M48, dva ručna raketna bacača M80 tzv.„zolja“, pištolj ručne izrade, dva okvira za municiju, 64 puščana metka kalibra 7,62mm i vojnički nož.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv M.J. i B.B. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“ dok će protiv M.J. biti dostavljen izvještaj i za krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

PU Prijedor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011