Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 27.03.2022. godine od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su dva vozila.

Vozilo marke „BMW“ oduzeto je od lica D.D. iz Kozarske Dubice nakon što je kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano i da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola i za vrijeme trajanja zabrane upravljanja vozilom. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da D.D. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 10.200,00 KM.

Vozilo marke „Alfa“ oduzeto je od lica E.G. iz Kozarca nakon što je kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano i da upravlja vozilom pod djestvom alkohola i prije sticanja prava na upravljanje. E.G. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 10.400,00 KM.

Protiv navedenih lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

- U temeljima RS-a nisu, kako to patrijarh srpski kaže, ali i skoro svi političari iz RS-a, kosti najboljih srpskih sinova. U temeljima RS-a su kosti moga petnaestogodišnjeg brata, moga oca, dida, nane, kosti još 102 djece, a u tim temeljima sam mogao biti i ja koji sam, eto, uspio preživjeti i tri prijedorska logora i živi štiti i još mnogo toga - ističe Duratović.