Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad Policijske uprave Prijedor 24.01.2022. godine na osnovu prethodno raspisane potrage Policijske uprave Prijedor lišili su slobode lice S.L. iz Banja Luke zbog postojanja osnova sumnje da je na području Novog Grada počinilo više imovinskih krivičnih djela.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio četiri krivična djela teške krađe od kojih tri u pokušaju. Krivična djela teške krađe u pokušaju osumnjičeni je počinio u toku noći 16/17.01.2022. godine nad objektom Islamske vjerske zajednice i osnovne škole u mjestu Blagaj Rijeka, te u toku noći 17/18.01.2022. godine nad objektom porodične kuće u mjestu Urijaški put, dok je iste noći počinio krivično djelo „Teška krađa“ kom prilikom je iz objekta trgovačke radnje u ulici Urijaški put otuđio novac u iznosu od 700,00 KM.

Nakon završene kriminalističke obrade osumnjičeni je 25.01.2022. godine predat u nadležnost policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije Prijedor, jer je za licem 18.01.2022. godine od strane Policijske uprave Banja Luka po naredbi Opštinskog suda u Konjicu raspisana centralna potjernica.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog S.L. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

PU Prijedor

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.