Izdvajamo

Piše: Nikolina Balaban

Eto i ova indijska serija se završi (nisam bez razloga izabrala indijsku…).
Imamo novog - starog Predsednika RS, novog člana Predsedništva iz RS, ali pošto tamo sedi Dragan Čović, isto je kao da je i Milorad Dodik. Bakir samo nastavlja ,,dobro utabanim stazama,,.
Imamo sastave Skupština, Parlamenata, Domova itd. gde sada (baš me iznenađuje) ,,sve kombinacije su moguće,, (zvanični anlitičari), čitaj ,,grupnjak,,.
A šta mi mislimo? Ko nas pita? Ma, ko smo uopšte mi? Još usput i da mislimo, alo ?!?
Tako prođe još jedna serija gde u ponedeljak ,,ona,, uhvati kvaku/bravu na vratima, a u neki petak otvori vrata...
I brzo zatvori.
Ovo više nije tv sapunica, ni indijska, ni turska, ni španska, ni štatijaznamkoja …ovo je sapunica ovog naroda, koji hteli ili ne hteli postadoše samo statisti u njoj, koji tragično završavaju.

Ali ko jebe statiste.
Važni su glavni glumci. Uvek su i bili. ,,Oskar,, je njihov.
Svaka vam dala…gospodo, drugovi, poštovano / štovano smeće ,,glumačko,,.

PS: A CIK - u, dva ,,Oskara ako je ikako moguće da im ne vire usta iz govana džaba. Ipak je napravljen od "britanija metala" koji se potom prevlači bronzom pa niklovanim srebrom i konačno 24-karatnim zlatom. Pa nek odu do najbližeg otkupa metala, dobiće nešto za njega, sitno, taman koliko su im i prodane duše sitne.


Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.