Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, 18.11.2021. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, podnijeli su Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica M.J. iz Novog Grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja“ i „Zloupotreba položaja odgovornog lica“.

Osumnjičeni M.J. se tereti da je kao radnik Šumskog gazdinstva u Prijedoru, u periodu od januara 2020. godine do marta 2021. godine, sa kartica za točenje goriva za službena vozila koja su bila u voznom stanju, ali i vozila koja su bila odjavljena, na benzinskim pumpama izvršio točenje 5.132,41 litara goriva, ne prilažući fiskalne račune u Šumsko gazdinstvo i neevidentirajući utrošak goriva kroz putne naloge.

Na ovaj način osumnjičeni je oštetio Šumsko gazdinstvo i pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 9.568,97 KM.

PU Prijedor

"A onda, kad im to nije uspjelo počeli su pričati sve glasnije i glasnije da Bosne nema. Pa koga ste onda pokušali osvojiti??" Josip Pejaković