Izdvajamo

Policijski sluzbenici Sektora kriminalisticke policije, Centar javne bezbjednosti Prijedor, su 17. Septembra 2014 godine u mjestu Miljakovci u sumskom zemljistu pronasli teglu a u njoj 182,1 gram heroina.

Pronadjeni predmeti pripadaju licu D.R (1985) iz Prijedora kod kojeg je izvrsen i pretres kuce,pomocnih objekata kao i autobobila koje koristi navedeno lice.

Inace na području Prijedora, Banjaluke, i Laktaša u toku su pretresi na više lokacija i uhapšen je veći broj lica zbog trgovine drogom, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Ovu akciju, koja je usmjerena na suzbijanje krivičnih djela iz oblasti neovlašćene proizvodnje i prometa droga, provode pripadnici centara javne bezjednosti Banjaluka i Prijedor.

CJB Prijedor


Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.