Izdvajamo

 

Prijedorska policija traga za lopovom koji je opljačkao ugostiteljski objekat u tom gradu, a zatim ga zapalio, rečeno je u PU Prijedor.

Oni su rekli da im je juče oko četiri časa prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca u Prijedoru došlo do požara. Od strane Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor požar je lokalizovan, a u jutarnjim časovima na licu mjesta obavljen je uviđaj.

– Uviđajem je utvrđeno da su u ugostiteljskom objektu počinjena krivična djela „Teška krađa“ i „Paljevina“ na način da je nepoznata osoba ušla u unutrašnjost objekta gdje je iz aparata za igre na sreću ukrala novac, a potom otvorenim plamenom zapalila inventar koji je u požaru u potpunosti izgorio – pojasnila je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

O navedenom je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, pod čijim nadzorom policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela.

srpskainfo.com

"U svojoj sam sobi našao odgovor na pitanje: koji je ključ uspjeha? Plafon mi kaže da je ambicija visoka, prozor mi reče pogledaj svijet, sat reče da je vrijeme zlato, ogledalo mi reče: ne sudi nikoga po vanjštini, vrata mi rekoše: gurni jako da bi dostigao svoj cilj, i na kraju, pod mi reče: ostani skroman, ti si samo stvorenje."

Meša Selimović