Izdvajamo

 

Auto-moto društvo, odnosno Auto-moto savez Republike Srpske, jedini su ovlašteni da vrše premještanje vozila sa mjesta saobraćajnih nezgoda, na koja izlazi policija, sa svih magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva te ostalih javnih površina. Po riječima Radana Vukadinovića, sekretara AMD “Prijedor”, sve češće vlasnici oštećenih vozila plaćaju privatnim šlep-vozilima, dok AMD to jednom godišnje obavlja besplatno.

– Pri registraciji vozila u Republici Srpskoj, svi plaćamo jednokratnu naknadu od oko 9 KM, koja upravo pokriva pravo na prevoz jednom godišnje u slučaju saobraćajne nesreće, kako vozila tako i putnika u vozilu. Nažalost, to se na terenu vrlo često zloupotrebljava. Podaci pokazuju da je jedno vrijeme AMS odnosno AMD bilo zapostavljeno u smislu poziva i izvršavanja tih obaveza – rekao je Vukadinović.

kozarski.com

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.