Izdvajamo

 

Ovim putem obavještavamo sve građane Prijedora da je u toku postupak javnog oglašavanja Nacrta Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju radnog vremena pravnim licima i preduzetnicima.

Skupština grada Prijedora razmatrala je Nacrt Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju radnog vremena pravnim licima i preduzetnicima koji obavljaju trgovačku, zanatsku i uslužnu djelatnost na području Grada Prijedora, te je donijela Zaključak o usvajanju Nacrta i stavljanja na zvaničnu stranicu grada Prijedora radi eventulanlnih prijedloga i primjedbi na usvojeni Nacrt.

Pozivaju se sva zainteresovana lica da svoje prijedloge i primjedbe na Nacrt upišu u predviđenu rubriku koja se nalazi na zvaničnoj stranici Grada Prijedora.

Nacrt Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju radnog vremena pravnim licima i preduzetnicima

Zaključak o usvajanju Nacrta

Primjedbe na Nacrt Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju radnog vremena pravnim licima i preduzetnicima

Rok za davanje primjedbi i sugestija je 31. juli 2021. godine.

Gradska uprava Prijedor

Kahrimanović kaže kako je teško procijeniti koliko je trenutno stanovnika u Kozarcu. "Negdje oko 8.000. Prije rata živjelo je ovdje blizu 25.000 stanovnika, od kojih je 95 posto bilo bošnjačko stanovništvo. Zato smo toliko i stradali. Sve kuće, svi objekti, sve je u Kozarcu bilo porušeno. Po zadnjem popisu ima nas oko 20.000."