Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, 26.04.2021. godine oko 11,30 časova, prijavljeno je da se lice Dragutin Došen iz Prijedora, dana 24.04.2021. godine, udaljio iz stana na adresi stanovanja, te se do momenta prijave nije vratio.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, osamdesetjednogodišnji Dragutin Došen je visine oko 170 cm, srednje tjelesne konstitucije, kratke sijede kose, a u momentu nestanka na sebi je imao bež jaknu, crne somotne hlače i kačket sive boje.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica.

Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, da isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122.

PU Prijedor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011