Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, tokom prethodnog vikenda, od višestrukih povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su dva putnička automobila.

Od lica M.B. iz Prijedora oduzeto je putničko vozilo marke „Hyundai“ nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. Zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5 gr/kg M.B. je lišen slobode. Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da M.B. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 4.450,00 KM.

Od lica M.LJ. iz Banja Luke oduzeto je putničko vozilo marke „Škoda“ nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da je M.B. višestruki povratnik u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 9.700,00 KM.

Protiv navedenih lica, nadležnom sudu, slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

 

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo