Izdvajamo

 

Odjeljenje za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove u Gradskoj upravi Prijedor pozvalo je pojedince da uklone nelegalno postavljene svjetiljke koje se nalaze uz javnu rasvjetu.

Obavještenje možete pročitati u nastavku.

OBAVJEŠTENJE

Prema izvještaju izvođača na održavanju javne rasvjete utvrđen je značajan broj svjetiljki koje su pojedinci nelegalno postavili i koje osvjetljavaju privatna dvorišta i površine koje nisu javne.

Navedene svjetiljke predstavljaju dodatno i nepotrebno opterećenje Gradu u smislu plaćanja potrošnje električne energije.

Obavještavamo građane koji su samoinicijativno i nelegalno postavili svjetiljke da je rok 60 dana da iste uklone te da će nakon toga Komunalna policija zajedno sa službenicima nadležnog Odjeljenja i izvođačem na održavanju javne rasvjete izaći na teren te ukloniti preostale nelegalne svetiljke uz utvrđivanje odgovornosti pojedinaca koji su izvršili postavljanje istih.

Odjeljenje za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove


prijedordanas.com

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo