Izdvajamo

 

Policijski službenici policijske stanice Kostajnica Policijske uprave Prijedor, 21.03.2021. godine, oko 17,20 časova, u ulici M. Stojanovića u Kostajnici, zaustavili su i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Ford Mondeo“ kojim je upravljao B.K. iz Bijeljine. Prilikom kontrole u prtljažniku vozila pronađena su dva migranta porijeklom iz Pakistana.

Zbog postojanja osnova sumnje da je B.K. počinio krivično djelo „Krijumčarenje lica“, o svemu je obavješten tužilac Tužilaštva BiH, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta. Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da se B.K. može dovesti u vezu sa krijumčarenjem još jednog migranta iz Pakistana, koji je istog dana pronađen na području Kozarske Dubice.

Nakon obavještavanja Službe za poslove sa strancima-Terenski centar Banjaluka, migranti su upućeni u pravcu Bihaća.

 

PU Prijedor/ foto:ilustracija

"U svojoj sam sobi našao odgovor na pitanje: koji je ključ uspjeha? Plafon mi kaže da je ambicija visoka, prozor mi reče pogledaj svijet, sat reče da je vrijeme zlato, ogledalo mi reče: ne sudi nikoga po vanjštini, vrata mi rekoše: gurni jako da bi dostigao svoj cilj, i na kraju, pod mi reče: ostani skroman, ti si samo stvorenje."

Meša Selimović