Izdvajamo

Na lokalnom putu u mjestu Omarska, dana 18.11.2020. godine, oko 09,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice S.A. iz Prijedora upravljajući teretnim vozilom marke „MAN“ i lice M.B. iz Banja Luke upravljajući vozilom marke „Škoda“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede zadobili su vozač putničkog automobila M.B. i suvozač B.B. iz Banja Luke, dok je putnik u vozilu M.M. iz Prijedora zadobio teške tjelesne povrede.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašva Prijedor. Na licu mjesta izvršen viđaj.

 

PU Prijedor

foto ilustracija


“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).